Despre noi

Dorinţa din spatele creării acestui site a fost aceea de a oferi un serviciu, de a ajuta şi de a ghida persoanele interesate de evoluţia spirituală. Pe lângă acest site, organizăm și evenimente, intenţia fiind de a aduce în România şi mai precis la Cluj personalităţi importante ale domeniului, învăţători spirituali, adică oameni care, prin simpla lor prezenţă şi prin învăţăturile lor, pot să-i ajute pe ceilalţi să-şi regăsească Dumnezeul din interior, să-și vindece rănile și să-și extindă conștiința, eliminând credințele limitative. Nu suntem adepţii niciunei religii, nu promovăm în mod special nicio învăţătură anume, considerăm că fiecare om este diferit şi că fiecare are nevoie, în momente diferite, de instrumente diferite pentru a-şi accelera evoluţia.

Noi oferim doar informaţii şi oportunităţi pentru o mai bună autocunoaştere. Alegerile vă aparţin în totalitate!

O a treia direcţie de acţiune sunt activităţile organizate şi coordonate de către noi, respectiv workshopuri, seminarii şi ateliere coordonate de fiecare în parte, conform specializării şi cunoştinţelor dobândite, precum şi Festivalul Evoluție Conștientă și Târgul terapiilor complementare, ce se desfășoară anual, la Cluj-Napoca.

Noi suntem, în momentul de faţă:

 Ada Bianca Anastasiu, psiholog şi formator, traducător la evenimente spirituale  internaţionale (am lucrat până acum cu Gregg Braden, Eric Pearl, Jasmuheen, La Settima Soglia, Fabio Ciceri, Rune Heivang, Michal  Griks, Northern Deer Alexander, Andrew Fretwell). Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Masterul de „Tehnici psihologice de control al comportamentului și optimizare a potențialului uman” din cadrul aceleiași universități, având de la Colegiul Psihologilor recunoscute competențele pentru a profesa ca și consilier psihologic și  psihoterapeut cognitiv-comportamental. Am umblat pe diferite căi spirituale, am studiat şi practicat diferite metode şi tehnici terapeutice (Yoga, Ayurveda, Metoda Silva, Reiki, Tehnici şamanice, Pranic Healing, Vindecare reconectivă, Meditaţii active, Constelaţii familiale, Trezirea inimii iluminate, WuJi Gong, Cursuri de Tantra și masaj Tantric etc.). Cred că fiecare dintre acestea m-au ajutat să mai fac câte un pas înspre mine însămi. Doresc, prin intermediul Info Spiritual, să dau o mână de ajutor celor care sunt la începutul acestei călătorii şi nu numai. Oricum, e o călătorie care nu se termină niciodată, şi asta o face atât de minunată…

Poți vedea prezentări ținute de mine, sau discuții la care am participat, la secțiunea Resurse / Înregistrări video.