Festivalul „Evoluție conștientă”

Pe 18 și 19 iunie vă invităm la o nouă ediție a festivalului de spiritualitate „Evoluție conștientă”!

Acest festival s-a născut din dorința de a oferi clujenilor informații și experiențe spirituale de calitate, întâlniri cu oameni autentici, care sunt exemple vii ale învățăturilor predate și care ne pot oferi „unelte” eficiente pentru creșterea spirituală.

Spiritualitatea este parte din viața noastră, fie că o recunoaștem sau nu. De fapt, spiritualitatea autentică este viața, trăită! Nu există lucruri „ne-spirituale”, iar lectorii, prin intervențiile lor, vor aduce argumente în favoarea acestei afirmații.

Am reunit sub cupola acestui festival activități diferite, pentru că și noi suntem diferiți unii de ceilalți. Unii vor să primească cât mai multe informații, alții vor să primească răspunsuri la întrbările pe care le au, alții vor să învețe în mod activ, făcând, iar alții se simt împliniți în starea de A FI din timpul meditațiilor. Astfel, programul conține patru tipuri de activități (conferințe, discuții, workshopuri și meditații), împărțite în două secțiuni, cu activități în paralel.

Structura programului este cea de mai jos. În funcție de confirmările primite de la invitați se va completa cu datele efective.

Înregistrarea participanților începe în ambele zile la ora 9,30. Vă rugăm să veniți înainte de ora 10, pentru a putea începe activitățile la timp! Vă mulțumim!

ATENȚIE!!! Pentru a putea participa la festival, indiferent de tipul de bilet ales, este necesat SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI în prealabil, completând formularul de înscriere de pe această pagină (mai jos) și SĂ ACHITAȚI contravaloarea biletului de intrare în contul indicat mai jos. Veți primi apoi biletul prin E-mail, va trebui să-l listați și să veniți cu el la locație. Vă mulțumim pentru înțelegere!